Terminaler med lokal tilkobling

Lær hvordan du kobler til betalingsterminal.

Vår support kan hjelpe deg med å koble til betalingsterminalen mot EG Pasientsky, men oppsett av selve terminalen må gjøres selv, eller sammen med din terminalleverandør. Se oversikt over støttede betalingsterminaler her.

Før du kobler til

Dette må du huske på før du begynner å sette opp terminalen i EG Pasientsky.

• Betalingsterminalen Nets må være koblet til PC som skal brukes, hvis ikke vil ikke plattformen finne enheten når dere setter den opp. For å koble betalingsterminalen til PCen bruker du en USB-kabel.

• Verifone kobles til via IP-adresse.

Koble til terminalen

Slik kobler du til terminalen:

1. Last ned og installere PatientSky-enhetstjenesten om du ikke allerede har gjort det.

2. I Konfigurasjonsmodulen -> Klinikk -> Enhetsadministrasjon, trykk på integrasjonen (som her kalles “Resepsjon”) (se hvordan).

3. Trykk Legg til og velg terminalen. Hvis du velger Yomani, må du legge til en IP-adresse.

4. Terminalen vises i listen. Trykk Oppdater for å fullføre.

Husk: Dersom dere skal bestille Nets Ingenico ICT-250, må dere også huske på å bestille USB-kabel til terminalen. Denne følger ikke med dersom dere bare bestiller selve terminalen.

Her finner dere kabelen dere trenger.