Koble opp NHN-Fjernstyring

Når du tar kontakt med vårt Support team får du veiledning og informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg. I noen tilfeller bruker vi fjernstyring for å assistere deg på en optimal måte.

Dersom fjernstyring er anbefalt kan du finne hvordan du kobler opp fjernstyring på din PC eller Mac nedenfor.

Språk som vises på din PC eller Mac avhenger av dine innstillinger.

Velg ditt operativsystem:

PC

Mac

Oppkobling til NHN-Fjernstyring via PC

Les mer om NHN-Fjernhjelp.

Oppkobling til NHN-Fjernstyring via Mac

Velg tilfellet nedenfor som berører din sak:

1. Du har ikke brukt fjernstyring med denne maskinen tidligere:

Følg disse trinnene:

Merk at dersom du trykker på Quit & Reopen, må du vente på at vinduet Gi tilgang skal komme opp igjen.

2. Du har brukt denne maskinen med fjernstyring tidligere:

Følg disse trinnene:

3. Du har brukt denne maskinen med fjernstyring tidligere, men må laste ned appen igjen:

Følg disse trinnene:

4. Kontroller om du har Fjernhjelp Client aktivert.

5. Du vil avslutte fjernstyring.

Det finnes menyfelt på toppen av din skjerm hvor du kan gjøre forskjellige handlinger ved å trykke på knappen Options.

• Dersom du velger Hide, finner du appen igjen i menylinjen.

• Om du vil avslutte fjernstyring, trykk på Exit.