Hvordan redigere nettsiden?

Kun en administrator i PasientSky kan redigere klinikkens nettside.

Trykk på "Nettside" i Klinikkmodulen. Du vil da komme til hovedsiden for redigering av nettside.

Her kan du endre, legge til og fjerne informasjon som synes på nettsiden.

Basisinformasjon: Skriv inn tittel, undertittel og URL for subdomene

Nettside aktivert: Om du ønsker å deaktiver/aktivere nettsiden, huk av dette punktet. Når punktet er blått er nettsiden aktiv.

Tema: Endre hovedbilde og farger for å få en personlig vri

Søkemotorinnstillinger: Legg inn nøkkelord og metabeskrivelse som pasienter kan søke på for å finne dere

Ansatte som skal vises på forsiden: Legg til ansatte basert på stilling, grupper eller enkeltroller. Ekskluder de du ikke ønsker skal synes.

Kontaktinfo: Klinikkens adresse og telefonnummer

Innhold og innstillinger: Her bestemmer du om ansatte, seksjon for timebestilling, nyheter, åpningstider og kart skal synes på nettsiden. For å endre kart se artikkel [artikkelnavn].

I informasjonsboksene kan du legge til generell informasjon om klinikken. Merk at du kan benytte "Informasjonsboks for ferie" til annen informasjon ved å endre tittelen.

For å legge til en nyhet, trykk på fanen "Nyheter".

Trykk på "Legg til nyhet" og skriv inn overskrift og nyhetsinnhold. Velg om du vil publisere nyheten med en gang, eller om du vil lagre den for videre redigering senere.

Husk å trykk "Lagre" helt nedest til høyre etter at du har oppdatert nettsiden!

Du kan trykke på "Åpne nettsiden" under Basisinformasjon for å åpne nettsiden.