Glemt kode for innlogging i app

Hvis du har glemt koden din eller ønsker å bytte den kan du tilbakestille appen.

Når du tilbakestiller appen, fjernes kun identifiseringen som betyr at du må logge inn med BankID neste gang du vil bruke appen. Ingen data blir borte, det er kun tilgangen til dataen som fjernes.

Du kan tilbakestille appen fra innloggingen ved å klikke på "Tilbakestill appen". Du vil da måtte aktivere appen på nytt med BankID eller BankID på mobil, og da få mulighet til å lage en ny kode.