Tilpass åpningstidene

Det skjer at klinikken må tilpasse åpningstidene sine. Via PasientSky kan brukere (med rollen administrator) lett endre på klinikken sine åpningstider. Det gjøres på følgende måte:

• Klikk på Klinikk til venstre i menyen
  • Klikk på Åpningstider

Her kan du se åpningstidene til høyre i vinduet. Ganske enkelt trenger du bare å tilpasse tidspunktene til det du ønsker. Har dere stengt hele dagen, kan det hukes vekk i sjekkboksen.

- Klikk på Oppdater når du er fornøyd

Åpningstidene vises to steder. På nettsiden dere har via PasientSky og når klinikken søkes opp i PasientSky appen.
Åpningstidene ses fra iOS appen Åpningstidene som ses fra nettsiden