Feil fastlege

Opplever du at du står med feil fastlege i PasientSky, kan dette skyldes flere ting.

1. Din klinikk har ikke automatisk oppdatering av fastlegelisten. Dette er en tjeneste din klinikk må aktivere.

2. Du har akkurat skiftet fastlege. Denne oppdateres i utgangspunktet hver 1 i måneden, så om du har skiftet lege og ønsker å benytte deg av din nye leges tjenester i PasientSky, kan du ta kontakt med legekontoret slik at de kan legge til ny fastlege manuelt.

Tips 1: Hvis klinikken er usikker på hvordan de skal gjøre dette, kan du hjelpe de. Helsepersonalet skal:

• Søke frem navnet ditt i toppen av deres versjon av PasientSky
  • Klikke på navnet for å åpne ditt pasientkort
  • Klikk på Endre øverst til høyre (se bilde)
  • Legg til korrekt fastlege