Hvordan bestille pasienter timer?

Bestilling av timer via PasientSky er enkelt. Uansett om du gjør det via vår nettside, Android eller iOS app, så er det enkelt.
Legekontorene kan velge mellom to timebokløsninger, og derfor kan det være forskjell.
  • Enkelt timebok: Med denne ene løsningen må du først be om en time. De ansatte på klinikken velger da når du får time. Når de har sjekket om timen stemmer får du svar.
  • Timebok: Med denne andre løsningen, resevere pasienten direkte i timeboken til legen, og derfor får man timen man velger med engang.
Det er lurt å være oppmerksom på forskjellen. Men når dette er sagt, så er prosessen veldig enkelt uansett hvilken timebok løsning legekontoret har.
Her under kan du se hvordan man bestiller en time direkte i timeboken til legen:

Se hvordan her