Hvordan legge til Mobilpålogging?

Kun administratorer i klinikkportalen kan gi en bruker mobilpålogging

• Gå til Klinikk
  • Klikk Brukere og søk opp brukeren du ønsker å gi mobilpålogging i søkefeltet
  • KlikkBlyant-ikonet til høyre for brukerens navn, og brukerens profil kommer frem

- Sjekk om brukeren har lagt til  mobilnummer og epost

- Klikk på fanen Sikkerhetsinnstillinger og velg "Ja" ved Mobil-påloggings menyen, klikk ferdig

Brukeren får umiddelbart en SMS med et passord som benyttes til å logge inn i PasientSky (passordet varer ca 24 timer, så husk å benytte passordet umiddelbart, og endre dette etter du har logget inn).

Hvordan logge inn med Mobilpålogging.

I innloggingsvinduet kan man velge hvilke innloggingsmetode man ønsker å benytte. Her velger du  Mobilpålogging.

- Fyll inn fødselsnummer og passordet som ble sendt på SMS

- Brukeren får en engangskode på SMS

- Denne SMSen kommer hver gang du logger på, og inneholder en ny kode

- KlikkSend og brukeren er innlogget