Endre kontaktinformasjon i appen

For å endre kontaktinformasjonen i appen, trykker du på de tre vannrette strekene oppe til venstre på skjermen som illustrert nedenfor.

Her kan du da videre klikke deg inn på "Profilinnstillinger" der kontaktinformasjonen din kan endres.

Her vil du se at du kan klikke på blant annet basisprofil, telefonnummer og adresse for å endre denne informasjonen.

For eksempel, klikk på "Telefonnummer" om dette er informasjon som du ønsker å endre. Har du både fasttelefon og mobiltelefon liggende inne på din profil, så klikker du på det telefonnummeret du ønsker å endre. Skriv deretter inn nummeret og klikk på "Oppdater nå". Om du ønsker å legge til et nytt nummer, klikker du på "Legg til" oppe i høyre hjørne.