Opprett takster

Takster

Under takster finner du oversikt over alle de tilgjengelige takstene på klinikken. Dersom du er administrator kan du også opprette nye takster manuelt.

Opprette nye takster

For å opprette en ny takst klikker du på Legg til ny takst.

• Takstkode: Skriv inn koden du ønsker å benytte for å bruke denne taksten.
  • Navn på kvittering: Her skriver du inn navnet som du ønsker skal komme på pasientens kvittering.
  • Skjul navn fra kvittering: Dersom du ikke ønsker å ha med navnet på kvitteringen, kan du huke av her for å lage en sensitiv takst.
  • Legg til beskrivelse: Arves fra Navn på kvittering, men du kan selv velge å overstyre og skrive det som er ønskelig her. Kun ansatte på klinikken som kan se denne beskrivelsen.
  • Variabel pris: Velg om taksten skal ha variabel pris eller ikke.
  • Takstpris: Sett en standard satt pris for denne taksten
  • Taksttype: Velg om det skal registreres moms på salg av tjenester/produkter med denne taksten.
  • Konto: Velg hvilken konto det føres mot.

NB: Feltene kan ikke redigeres etter lagring, dersom du må redigere, opprett ny takst.

Takstgrupper

Om man har rutiner som inneholder en fast kombinasjon av takster, kan du lage en takstgruppe for å gjøre prosessen av å lage regningen mer effektiv. Gruppen blir tilgjengelig for alle brukere på klinikken slik at den lett lar seg bli rutine.