Ta ut rapporter

Rapporter

Under Rapporter kan du se ulike rapporter ut i fra ditt eget ønske.

Omsettning

Under omsettning kan du se en omsetningsrapport på ulike regnskap, aktører fra spesifikke datoer er ulike perioder. Du velger det du ønsker å se. Du åpner det aktuelle regningskortet ved å klikke på linjen det befinner seg på.

Ubetalte pasientfaktura
I denne undermenyen ser du en oversikt over alle de ubetalte fakturaene i regnskap du har tilgang til å se. Du kan filtrere ned på et enkelt regnskap og en enkelt aktør om ønskelig.

Du kan åpne regningskortet til den utsendte fakturaen ved å trykke på linjen for å se alle detaljene regningen er basert på.

Du kan også kreditere fakturaen ved hjelp av handlingsknappen på høyre side.

Innbetalinger

Denne undermenyen gir en oversikt over innbetalinger til utestående regninger man kan sortere oversiken ut i fra regnskap, aktører, om betalingen er fra pasientinnbetaling eller HELFO-oppgjør, og velge perioden man ønsker å se via kalenderfeltet eller snarveiene på høyre side.

Krediteringer

Denne undermenyen gir en oversikt over krediteringer av utestående regninger. Man kan sortere oversikten ut i fra regnskap, aktører, og velge perioden man ønsker å se via kalenderfeltet eller snarveiene på høyre side.

Eksporter rapporter

Regnskapsførere trenger ofte .csv rapporter for å føre inn i selve regnskapet. Disse kan enkelt tas ut ved å gå til Ledger og velge Eksportering fra sub-menyen.

Her kan du velge ulike rapporter: omsetning, innbetalinger, kontoplan og saldo.

Klikk på rapporten du ønsker og velg hvilket regnskap, aktør og hvilken dato du ønsker.

Velg så Eksporter til .CSV

Du kan åpne rapporten i Numbers eller Excel, eller andre programmer som støtter .CSV format.

Filen kan enkelt lastes inn i ditt regnskapsføringsprogram.

Du kan gi regnskapsfører tilgang til PasientSky slik at de kan hente ned rapportene selv.