Hvordan endre din kontekst?

Kontekstvelger

Ved å trykke på navnet ditt øverst til høyre i PasientSky vil du komme til kontektsvelgeren.

• Grupper og funksjoner

Under klinikkens navn finner du alle grupper og funksjoner du er tilknyttet som ansatt. Dette settes opp av en administrator, og er avhengig av hvilken stilling, tilgang og rettigheter du har. Ved å sjekke inn og ut av ulike grupper og funksjoner sørger du for at du mottar riktig innkommende trafikk. Logg deg da enkelt ut av gruppene ved å trykke på knappen ved siden av gruppenavnet. Du kan også trykke rett på punktet ved siden av funksjonen for å melde deg ut av de enkelte funksjonene.

Eksempel: Som helsesekretær jobber du to dager i uken i resepsjonen. De tre andre dagene jobber du på laboratoriet og skal ikke motta post eller anrop rettet til resepsjonen. De dagene du jobber i resepsjonen kan du sjekke deg ut av lab ved å trykke på knappen ved siden av gruppenavnet lab. De dagene du skal jobbe i resepsjonen, gjør du det motsatte. Her kan du også velge å ikke motta post som er rettet mot resepsjonen (eks. reseptforespørsler) ved å tykke på punktet ved siden av "Resepsjon innboks". Det samme gjelder "Resepsjon Callsenter" og telefoner rettet til resepsjonen (hovedkøen).

Eksempelet viser en ansatt som er i gruppen "Resepsjon" med funksjonene "Resepsjon Callsenter" (mottar anrop rettet til resepsjon) og "Resepsjon innboks" (mottar post), samt gruppen "lab". Dette er en dag hvor den ansatte ikke jobber på lab eller skal motta telefoner til resepsjon, men skal behandle innkommende post.

• Bytte mellom klinikker du er ansatt ved

Enkelte er ansatt på flere klinikker med PasientSky, og kan veksle mellom klinikkene ved å trykke direkte på klinikknavnet i kontektsvelgeren.

• Se din personlige kontekst

Her vil du som lege finne ditt regnskap, dersom du har dette gjennom PasientSky og vår samarbeidspartner Melin Medical.

• Bytt til administrator-kontekst (dersom du har tilgang)
  • Vise din profil

Her finner du en oversikt over din personlige informasjon, og kan redigere på dette.

• Logge ut av PasientSky