Hvordan lage og endre visningsgrupper

I timeboken til PasientSky kan du opprette visningsgrupper. Dette er ulike sammensetninger/visninger av timebøker som du selv definerer etter behov.

Et eksempel på dette kan være helsesekretærer som ønsker å se alle legene sine timebøker i samme visning.

For å opprette ny visningsgruppe

1. Trykk på Timebok-modulet, og gå til visningsgrupper

2. Trykk opprett visningsgruppe:

3. Lag et navn på visningsgruppen og søk frem de aktuelle timebøkene i listen under:

Trykk oppdater visningsgruppe.

TIPS:

• Når minst en visningsgruppe er opprettet får du en snarvei til å redigere og opprette nye visningsgrupper fra menyen med timebøker:

• Du kan redigere eller slette eksisterende visningsgrupper ved å velge enten blyanten (rediger) eller krysset (slett):

• Ved å redigere en visningsgruppe kan du:
    • Endre navn
    • Endre rekkefølge på visningen av timebøkene ved å ta tak i feltene med navnene på timebøkene og flytte de til ønsket plassering i listen (se bilde nedenfor)
    • Legge til flere timebøker i visningsgruppen
    • Slette visningsgruppen
    • Oppdatere visningsgruppen