Innlogging i PasientSky (pasientportalen)

Herunder finner du en veiledning som gjør det enkelt å logge inn på sin profil.

1
Gå til www.pasientsky.no og klikk på "Logg inn som pasient" øverst i høyre hjørne
Du kan eventuelt klikke her:  link for å komme direkte til innloggingssiden.

2
Innlogging
- Velg innloggingsmetode (BankID, BankID på mobil, eller Buypass). Her bruker du samme innloggingsmetode som du eksempelvis må bruke i nettbanken.

- Skriv inn individuelle identifiseringsopplysninger for å komme deg inn på din PasientSky-profil.