Utbetalingsrapport

Utbetalingsrapporten viser ukentlig inntjening for hele klinikken. Den sorterer på dag, og den enkelte behandler og kan brukes for å fordele egenandeler på klinikken.

I listen kan man se de ukentlige rapportene, som kan lastes ned ved å klikke på knappen under handlinger for den aktuelle uken.

Man kan også lage en utbetalingsrapport over et lengre tidsrom ved å velge fra uke og til uke, og klikke på knappen Lag utbetalingsrapport.

Ønsker man å se rapporter for foregående år, velg dette i nedtrekksmenyen under år.