Behandlerrapport og Årsrapport

Med behandlerrapporter kan man enkelt få tilgang til ukes- måneds- og årsrapporter for alle leger ved din klinikk. Rapportene genereres og oppdateres fortløpende og kan lastes ved å klikke på ikonet under handlinger, til høyre for oppføringen.

Regnskap og år: Velg hvilken behandlers regnskap man vil se, og for hvilket år.

Åpne årsrapport: Ved å klikke her vil man bli vist årsregnskapet for aktuell behandler, som man kan laste ned via PDF.

Velg ekstern part: For brukere av Melin Medicals tilleggstjeneste AvtaleAdministrasjon.