Logg inn i PasientSky

I forbindelse med innlogging i PasientSky, skilles det mellom innlogging for klinikk og innlogging for pasient.

Er du helsepersonell, gå til www.pasientsky.no trykk "Logg inn som klinikk".

For å få tilgang til din profil i PasientSky, kreves det innlogging ved bruk av enten BankID, BankID på mobil, Buypass eller mobilpålogging. PasientSky sin plattform foregår på sikkerhetsnivå 4 slik at vi på denne måten sikrer trygg innlogging. Velg ønsket innloggingsmetode for å logge inn.