Hvilken innloggingsmetode bruker min bank? BankID, BankID på mobil eller Buypass

Hvilken innlogging bruker min bank? Bankene har forskjellige løsninger for hvordan du logger deg inn med BankID, BankID på mobil eller Buypass. Derfor har vi listet opp de vanligst brukte bankene i Norge og hvilken innlogging du skal bruke. Den beste måten å finne ut av om du har BankID eller  BankID på mobil er ved å kontakte banken din.

Danske Bank

Kodebrikke/sikkerhetskort: Logg inn via BankID. Velg videre Danske Bank Activ-Card.

Mobil-ID (kodebrikke på mobil): Logg inn via BankID. Velg videre Danske Bank Mobil-ID. Dette er et eksempel på en app som erstatter kodebrikken, og du skal derfor ikke logge inn via BankID på mobil.

DNB
Kodebrikke/sikkerhetskort: Logg inn via BankID.
BankID på mobil: Et alternativ til kodebrikke. Logg inn via BankID på mobil.

Sparebank 1
Kodebrikke/sikkerhetskort: Logg inn via BankID.
Engangskode på mobil: Logg inn via BankID. Dette er en app som erstatter kodebrikken, og du skal dermed ikke logge inn via BankID på mobil.

BankID på mobil: Et alternativ til kodebrikke. Logg inn via BankID på mobil.

Gjensidige Bank
Kodebrikke/sikkerhetskort: Logg inn via BankID.
BankID på mobil: Et alternativ til kodebrikke. Logg inn via BankID på mobil.

Nordea
Kodebrikke/sikkerhetskort: Logg inn via BankID.
BankID på mobil: Et alternativ til kodebrikke. Logg inn via BankID på mobil.

Buypass
Buypass ID på smartkort: Logg inn via Buypass Smartkort.
Buypass ID i mobil: Vi støtter ikke denne løsningen.

OBS Finner du ikke din bank? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med banken din for aktivering.