Lydinnstillinger - Telefoni

Guide til hvordan man endrer ringevolum i basestasjon og headset

Endre i basestasjon:

• Trykk på Windows-logoen nederst på skjermen.

• Søk etter «Jabra Direct» i søkefeltet hvor det står «Søk i programmer og filer»

• Klikk på «Jabra Direct» og trykk deg videre inn på «Device Settings».

• Klikk på «Softphone (PC)»

• Under «Softphone (PC) vil du fra tredje nederst kunne se «Base ringtone volume», hvor du vil kunne velge å ha ringetonen «Off» (ringelyd i base er slått av), «low» (volum på ringelyd i base er lav), «medium» (volum på ringelyd i base er moderat) eller «high» (volum på ringelyd i base er høy). Det vanligste alternativet å velge her er «medium». Etter ønsket volum er valgt, klikk «Apply» oppe til høyre.

• Volum på ringelyd i base er nå endret!

Endre i headset:

• For å endre ringelyd i headset, trykker du på «Headset» istedenfor «Softphone (PC)» inne på «Device settings». Her kan du huke «On» eller «Off» «Ringtone in headset», avhengig av om du ønsker å ha ringelyd i headset eller ikke.
  • Om det er ønskelig med ringelyd i headset, logger du deg inn i PasientSky, holder over telefonikonet slik at de tre prikkene dukker opp under ikonet. Deretter holder du over disse tre prikkene og klikker på «Innstillinger».
  • Under lydinnstillinger må du da sørge for at Jabra er valgt under «Hvor vil du høre samtalen?» Og under «Hvor vil du høre ringetonen?» Her kan du også bestemme volum på ringetone og samtale, i tillegg til hvilken ringetone du ønsker å ha. Klikk deretter lagre, og alt skal da være i boks!

• Ringelyd i headset er nå endret!