Hvordan jobbe i timeboken

Du oppretter en time, timeluke eller hendelse direkte i timeboken. Dette er typiske timer som kommer mellom andre oppsatte timer, eller ekstra timer som skal settes opp i løpet av dagen.

Dobbeltklikk på den hvite bakgrunnen på det aktuelle tidspunktet du ønsker å benytte.
Merk: Er det allerede en time eller en henvendelse på tidspunktet, trykker du rett ved siden av.

Når brukes en hendelse

En hendelse kan brukes når dere skal ha lunsjmøte, når legen skal blokkere timer eller dager, eller til å skrive notater. Hendelser som opprettes direkte i timeboken overstyrer ledige time, og pasienter kan ikke lenger bestille timer online for den perioden. Hvis en hendelse fjernes kommer alle de opprinnelige timelukene tilbake automatisk.

• Hvordan opprette en hendelse?
    1
    Finn tidspunktet du ønsker å opprette en hendelse
    2
    Dobbelklikk på det aktuelle punktet
    Merk: Er det allerede en timeluke. Dobbelklikk ved siden av, på den hvite bakgrunnen.
  • Hvordan opprette en time?
    1
    Søk opp pasienten i det nye vinduet
    2
    Velg hvilken timetype henvendelsen gjelder
    3
    Skriv i notat om hva henvendelsen gjelder
    4
    Trykk lagre time
  • Hvordan opprette en timeluke?
    1
    Finn tidspunktet du ønsker å opprette en hendelse
    2
    Dobbelklikk på det aktuelle punktet
    Merk: Er det allerede en timeluke. Dobbelklikk ved siden av, på den hvite bakgrunnen.

Disse museklikkene brukes i timeboken:

Sette pasient inn på time

Dobbelklikk med venstre museklikk på timen du vil sette opp pasient.

Rediger timeluke

Høyreklikk på en tom timeluke for å redigere timeluken.

Rediger time med pasient

Høyreklikk på en time med pasient for å redigere  timen.

Gå til EPJ system

Dobbelklikk på en time med pasient.

Flytt time

Klikk og hold med venstre museklikk på en time.
    Dra timen til ønsket tidspunkt.

____

Utvid time

Hold musepekeren nederst på en time slik at vannrett
    grå linje kommer tilsyne. Klikk, hold og dra linjen til ønsket periode.