Får pasienten bekreftelse og påminnelse om timen?

Obs! Pasientvarsel må være aktivert på timetypen pasienten er satt opp på for at pasienten skal motta bekreftelse og påminnelse på time.
Pasienten får en bekreftelse over e-post eller sms  5 min etter at timen er booket.
Pasienten vil få påminnelse om timen 48 timer før den begynner.

Er du usikker på om timetypen du bruker har pasientvarsling, følg guiden under.

For å endre eller se pasientvarslingen for en timetype

1. Hold musepekeren over timebok ikonet
  2. Trykk på timetyper
  3. Trykk på timetypen som skal redigeres
  4. Skru av/på pasientvarsling ved å klikke på knappen vist på bildet over
  5. Trykk "oppdater type" for å avslutte