Hvordan sende faktura til annen adresse

Dersom pasienten selv ikke skal motta fakturaen, kan denne sendes til annen betaler via Økonomimodulen. Velg  faktura til annen betaler under faktura.

Her finner du en oversikt over tidligere oppføringer, og du kan lage en ny oppføring ved å klikke på opprett faktura til annen betaler-ikonet.

Sende faktura til annen betaler på enkeltordre:

I feltet merket referansenummer fyller du inn regningskortnummeret fra journalsystemet på det aktuelle regningskortet. Fyll inn mottakerens navn, gateadresse, postnummer og sted. Godkjenn ved å klikke på opprett faktura til annen betaler.

Sende faktura til annen betaler på alle fremtidige ordre:

Legg til mottakerens navn, gateadresse, postnummer og sted. La feltet merket referansenummer stå åpent. Godkjenn ved å klikke på  opprett faktura til annen betaler.

Merk at alle journalsystemer har metoder for å sende faktura til annen adresse direkte fra journalsystemet. Dersom du ikke vet hvordan dette gjøres, ta kontakt med vår tekniske avdeling.