Betalte fakturaer

Ved å velge betalte under faktura vises en oversikt over alle betalte fakturaer til klinikkens behandlere. Man kan filtrere visning etter behandler, år eller måned. Man kan også finne enkeltordre ved å søke på pasientens navn, fødselsnummer, journalnummer eller fakturanummer i søkefeltet.

Dersom du trykker på symbolet for detaljer lengst til høyre, vil du få opp detaljer om den  aktuelle fakturaen, og du kan laste fakturaen ned som PDF.