Høykontrastmodus

Høykontrastmodus er en funksjon utviklet i samarbeid med Norges Blindeforbund, spesielt tilrettelagt for synshemmede.

Høykontrastmodus aktiveres ved å dobbeltklikke på høykontrastknappen under skjermen:

Høykontrastmodus har tydeligere tastatur, sterke fargekontraster og taleveiledning som instruerer pasienten gjennom hele betalingsprosessen.

Terminalen leser opp tallene som tastes inn. For å registrere et tall må man dobbeltaste.

For å avslutte høykontrastmodus trykker man på høykontrastknappen under skjermen.