Hvordan viderekoble/sette over en samtale?

For å sette over/viderekoble en samtale:

1. Hold musepeker på pil-ikonet og tast inn nummeret eller navnet på personen du ønsker å sette over/viderekoble til.
    Trykk på "Enter" knappen for å sette over direkte.
    Alternativt kan man bruke ikonetfor Delvis viderekobling - Pasienten blir satt på vent, og du kan snakke med vedkommende før du overfører.
    ellerfor Direkte viderekobling - Pasienten blir direkte overført til vedkommende.

For å enklere sette over til en kollega kan du bruke Pålogget-widgeten på samme måte. Trykk her for å se hvordan man legger til en Widget.