Hvem står som avsender ved svar på en dialog?

Pasienten sitt navn vil alltid fremstå som avsenders navn når pasienten har skrevet i en dialog.

Det er imidlertid mye fleksibilitet rundt avsenders navn når klinikken svarer på en dialog (Merk: I samarbeid med PasientSky kan klinikken endre på innstillingene akkurat som de ønsker).

Klinikken har mulighet til å velge mellom fire typer avsender navn:

1. Klinikken sitt navn.
  2. Individuell navn (personen som skriver svaret).
  3. Gruppe navn (hvis brukeren tilhører en brukergruppe vil navnet på brukergruppen bli avsenders navn).
  4. Egendefinert navn.

I utgangspunktet oppretter PasientSky standardinnstillinger som er:

E-konsultasjoner
Intern dialog
Individuell bruker (legen sitt navn)
Reseptforespørsler
Fakturaspørsmål
Andre henvendelser
Klinikken sitt navn