Hvordan starte en ny dialog?

Det finnes ulike måter å starte en dialog på. Du finner snarveier for å gjøre dette flere steder i PasientSky. Se etter disse tegnene:

En dialog kan opprettes på følgende måte:
Trykk på "+"- ikonet øverst til venstre
Trykk på "dialog"- ikonet i aktiv pasient
Via pasientkortet
"Opprett"- knapp i Post-modulen øverst til høyre

Hvem er deltaker?
Når du skal opprette en dialog, må du velge hvem mottakeren skal være. Her kan du både velge en pasient og en kollega

NB: Husk å "Legg pasient til som deltaker" dersom vedkommende skal få dialogen.

Sende
Dersom du ikke ønsker at mottaker skal ha mulighet til å respondere på dialogen, kan du trykke Send og avslutt.
Dersom du ønsker at mottaker skal ha mulighet til å respondere, trykk Send.