Hvordan starter jeg en ny dialog?

Det finnes ulike måter å starte en dialog på. Du finner snarveier for å gjøre dette flere steder i PasientSky. Se etter disse tegnene:

Du kan også klikke på Post og deretter Opprett.

Dialog vinduetHer legger du til hvilken pasient det gjelder, og hvem som skal være deltaker(e) i dialogen. Dette kan være for eksempel pasienten selv, eller kollegaer.

NB: Husk å legge til pasienten dersom vedkommende skal få dialogen.

Sende
Dersom du ikke ønsker at mottaker skal ha mulighet til å respondere på dialogen, kan du trykke Send og avslutt.
Dersom du ønsker at mottaker skal ha mulighet til å respondere, trykk Send.

Ny dialog kan opprettes fra forskjellige kontekster. Det gjør det enklere for dere å kommunisere med pasienter, og med hverandre, uansett hvilke modul dere jobber i.

Hvem er deltaker?

Når du skal opprette en dialog, må du velge hvem mottakeren skal være. Her kan du både velge en pasient og en kollega.

Velg mottakere

Dialog til pasient:

• Søk etter pasient i dialogen. Valget Bruk aktiv pasient får du hvis du søker opp pasienten før dialogen opprettes.

Velg Bruk valgt pasient. Dette valget blir synlig når pasienten har blitt søkt opp og valgt som pasient i dialogen.

Trykk Bekreft for å fortsette videre.

Dialog til kollega:

• Søk opp din kollega i dialogen.

Legg til emne og beskjed.

Sende

Når du har valgt mottakeren skrevet din melding, kan du sende meldingen på to forskjellige måter:

a. For å sende beskjeden, og gi mottakeren mulighet til å svare, trykk på  Svar.

b. For å sende beskjeden, og samtidig avslutte dialogen, trykk på  Avslutt.
(Merk: Mottakeren får ikke mulighet til å svare).

En dialog kan opprettes på følgende måte:

Trykk på "+"- ikonet øverst til venstre
Trykk på "dialog"- ikonet i aktiv pasient
Via pasientkortet
"Opprett"- knapp i Post-modulen øverst til høyre