Hvordan opprette en ny dialog fra en eksisterende dialog?

I PasientSky kan det være hensiktsmessig å opprette nye dialoger fra en eksisterende dialog, for eksempel for å diskutere innholdet i den opprinnelige dialogen med annet helsepersonell. I den nye dialogen vil ikke pasienten kunne se det som blir skrevet, samtidig som deltakerne i den nye dialogen hele tiden, ved hjelp av ett klikk med musepekeren, navigere frem og tilbake mellom dialogene.

Under følger en veiledning for hvordan du kan opprette en ny dialog fra en eksisterende dialog:

1. Åpne en dialog (hvis du ikke har et dialog-vindu åpent, kan du finne alle dialoger i Post-modulet)

2.  Trykk på ikonet med snakkeboblen i dialogvinduet:

3. Det vil nå åpnes et nytt dialogvindu:

• Det nye dialogvinduet er nå relatert til den opprinnelige dialogen. I vinduet vil du se emnet for den opprinnelige dialogen under tekstfeltet for emne og over tekstfeltet for beskjed
  • I dette nye dialogvinduet kan du legge til andre/ytterlige deltakere, lage et nytt emne, skrive en beskjed, og legge til oppgaver.
  • Husk at du alltid lett kan gå tilbake til den opprinnelige dialogen ved å trykke på emnenavnet (innrammet i rød firkant i bildet ovenfor).