Hvor finner jeg en oversikt over all post?

I PasientSky blir all innkommende og utgående, intern og ekstern, skriftlig post plasser og sortert under modulen Post. Dette gjør det enkelt for helsepersonell å holde oversikt i én og samme modul, i tillegg til at det gir mulighet til å søke opp flere eller spesifikke henvendelser ved hjelp av søk og filtrer.

Du finner Post-modulen i modulmenyen til venstre. Trykk og hold musepeker over Post i menyen for å åpne sidevindu. Her kan du velge postkasse. Trykk direkte på den postkassen du ønsker å gå inn i.

Innboks: Her vil alle nye, ubehandlede meldinger ligge. Meldingene vil ligge i innboks frem til de er behandlet (svart, svart og avsluttet, avsluttet eller videresendt) eller fjernet fra Innboks (via knapp).

Åpne: Her vil alle nye, åpne meldinger ligge, samt meldinger du ikke har avsluttet. Har du mottatt en dialog fra en pasient, og svart på denne (men ikke avsluttet) vil den legge seg her til du får svar. Du kan dermed følge med på disse ved å gå til Åpne-postkassen.

Mine sendte: Her finner du en liste over alle meldinger og dialoger du har sendt.

Klinikkens arkiv: Hele klinikkens arkiv. Du har nå tilgang til all avsluttet post fra hele klinikken.

Post-modulen blir kontinuerlig oppdatert, slik at du kan føle deg trygg på at du slipper å oppdatere nettsiden for å motta nye henvendelser.

Du kan gjennomføre søk etter flere eller spesifikke dialoger, henvendelser og forespørsler i alle postkassene ved å trykke på forstørrelsesglasset.